ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ

Παρεμβάσεις σε Πλατεία Κιοσέ και ΦΟΤ // 9-10 Φλεβάρη 2019

Εμείς είμαστε η καρδιά αυτής της γειτονιάς!

Foto - AFA ZONE - LANDRIXA 2019

Οι καιροί μας είναι ζοφεροί. Απ’ τα πανηγύρια για τη Μακεδονία ως τα μοιρολόγια για τον Κατσίφα, κι απ’ την ένταση της αστυνόμευσης στις γειτονιές μας ως τις σκατοδουλειές που πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο, η πραγματικότητα έχει χίλιους τρόπους να μας πει ότι έχει έρθει η ώρα να το βουλώσουμε.

Αλλά εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε. Ποιοι είμαστε εμείς; Πλατειακές και οπαδοί, μετανάστριες και χιπχοπάδες. Ζούμε και αναπνέουμε στα πάρκα και τις πλατείες της γειτονιάς. Κουβαλάμε αμέτρητες κουλτούρες κι άλλες τόσες πρακτικές επιβίωσης μέσα στην μητρόπολη. Σιχαινόμαστε τον πατριωτισμό, τους φασίστες, την αστυνομία. Δεν είμαστε απλά από εδώ, είμαστε αυτοί και αυτές που αρνούνται να το βουλώσουν. Κι είμαστε η καρδιά αυτής της γειτονιάς!

Δεν καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. Γνωριζόμαστε, ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να καταλαβαίνουμε τον κόσμο από κοινού, ανακαλύπτουμε νέους τρόπους να οργανωνόμαστε και να κατεβαίνουμε στον δρόμο.

Αυτό κάναμε και στις 9 και 10 του Φλεβάρη πρώτα στην Πλατεία Κιοσέ στο Πολύδροσο κι έπειτα στο ΦΟΤ στην Τούφα. Καταλάβαμε δυο πλατείες τις γειτονιάς μας και φροντίσαμε να βροντοφωνάξουμε ότι δεν έχουν σπιθαμή για φασίστες και να τις διακοσμήσουμε ανάλογα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας δεν είχαμε παρά κάτι απλό: όσο ζοφεροί κι αν είναι οι καιροί, οι γειτονιές μας θα παραμένουν ζωντανές όσο είμαστε διατεθειμένοι να πολεμήσουμε γι’ αυτό. Όσο πασχίζουμε να ανακαλύψουμε τη συλλογική μας δύναμη.


Antifa Μικροφωνική // Πλ. Χαλανδρίου // Φλεβάρης 2018

Ο δημός Χαλανδρίου και οι φίλοι του μας σκάβουν τον λάκκο… αλλά δεν παίζουν μπάλα σε άδειο γήπεδο!

Eδώ η προκήρυξη


Antifa Μικροφωνική // Πλ. Χαλανδρίου // Απρίλης 2016

Ενάντια στους κυριλέδες, τους μπάτσους και τους μαγαζάτορες που λυμαίνονται τον δημόσιο χώρο

Eδώ η προκήρυξη


Antifa Μικροφωνική // Πλ. Χαλανδρίου // Ιούνης 2014

Ενάντια σε μια κοινωνία στρατόπεδο συγκέντρωσης

Εδώ η προκήρυξη

.

.

.

support-your-local-antifa